TALANGer

Vi har fantastiskt duktig event- & servicepersonal! Vi har möjlighet att bemanna ert event, reception eller konferens både per timme och för längre projektanställningar. All personal är utbildad inom service och bemötande och cerifierad av oss för att leverera service i världsklass. Här nedan följer några av alla de roller våra Talanger kan fylla.  Vi anpassar alltid Talang efter företagets kultur och behov.

RECEPTIONIST

Skapa en trivsam arbetsmiljö på kontoret med en av våra skinande receptionister! Vare sig ni behöver hjälp med administrativa uppgifter, driftansvar eller att hålla snyggt på kontoret hjälper våra talanger er. Receptionister är företagets ansikte utåt och den första kunden möter -  ta hjälp av våra talanger för att höja ert varumärke och förenkla er vardag.

EVENTPERSONAL

Hyr in vår grymma eventpersonal för att förbättra era kundmöten och events, det förhöjer det professionella intrycket. Vår personal tar helhetsansvar för servicen på era möten och events, ser till att allt är i ordning i konferanslokalen, ordnar fika eller mat, välkomnar och registrerar era gäster. De ser alltid till att göra det lilla extra med glimten i ögat och ett leende på läpparna!

SERVERINGSPERSONAL

När ni behöver extraförstärkning inför fest, event eller konferenser finns vår kunniga serveringspersonal till för er. Vare sig det gäller en middagssittning eller ett mingelevent har våra talanger kompetensen för att leverera service i världsklass! Se till att era deltagare blir omhändertagna på bästa sätt, hyr in våra talanger!

PROJEKTLEDARE

Vi har projektledare med bred erfarenhet och stor kompetens som finns tillgängliga i den mån ni önskar, för events och konferenser. Lätta på bördan och låt en av våra prjektledare ta över. De tar hand om projektet från första kundmötet till uppföljning och utvärdering av projektet. Våra projektledare är vana vid stressiga miljöer och snabba beslut,  de tar hand om alla eventuella dilemman som kan uppstå på ett snabbt, smidigt och proffsigt sätt. 

PRODUCENT/SCENCHEF

Öka kvaliten kring innehållet och scenen på ditt event! Visätter ihop ett scenteam bestående av scenproducent, scenchef och teknikansvariga  för att skapa ett intressant och proffsigt sceninnehåll. Detta ökar värdet mot deltagarna, höjer kvaliten mot talare och övriga sceninslag samt ger ett proffsigare helhetsintryck på eventet. De skräddarsyr ett program med musik, ljus, ljud och tal så att ni kan luta er tillbaka och imponera era gäster! 

PRODUKTIONSLEDARE

Få ordning och kontroll inför ert event med hjälp av våra produktionsledare! Ge dig själv mer tid och överlämna ansvaret   för logistik, leverantörskommunikationen och ekonomin för de operativa delarna av event. Våra produktionsledare kan hyras in per timme vilket gör det till ett billigt och enkelt sätt att lägga över ansvaret och få kontroll på helheten så att du kan känna dig lugn och trygg inför ditt event.