EVENTFORMAT

Event kan te sig i många olika former, endast fantasin sätter gränser som man brukar säga! Vi på Hermes Group har lång erfarenhet av allt ifrån mysiga frukostseminarium till roadshow events och avancerade och producerade utmärkelsegalor. Utifrån era önskemål och vår breda eventkompetens bygger vi fram event helt utifrån era önskemål och behov i företaget! Dessa format är några av de vanligaste eventen som vi jobbar med. 

SEminarium

Bjud in era befintliga  och potentiella kunder till frukostseminarium eller eftermiddagsseminarium kombinerad med after work. Dessa typ av event är mycket uppskattade då det ofta innebär en kort och koncis agenda. Hermes Group har samarbeten med några av landets finaste och proffsigaste lokaler som också ger en perfekt plattform för nätverkande!

företagskonferens

En företagskonferens är ett viktigt inslag i en annars så rutinfokuserad vardag. Åk iväg med företaget för en heldag på en mysig herrgård! Ta er tiden att prata utmaningar och strategier, mål och framtid. Håll utbildningar, ledningsgruppsmöten eller teambuildingövningar och skapa en starkare "Vi-känsla". Vi hjälper er att hitta rätt lokal, boka transporter och aktiviteter och samordnar på plats!

b2bevent/kundevent

Ett fantastiskt sätt att träffa era kunder personligen! Ta tillfället i akt att berätta om era senaste produkter och tjänster, vad som hänt i branschen den senaste tiden och vad ni fyller för funktion i deras framtid. Fysiska möten är viktigare än vad man tror i denna värld av ökad digitalisering. Våga visa att ni på riktigt bryr er om era kunder! Vi hjälper till med allt från idé, syfte, kommunikation till leverans. Vi hjälper er i både Sverige och utomlands. 

Gala

Bjud in till en gala för era anställda, kunder eller medlemmar. Stämningen på en gala kan bli magisk! Här finns alla möjligheter att låta gästerna glänsa lite extra. Våra scenproducenter är proffs och hjälper er gärna att bygga upp ett scenprogram som passar just era önskemål. Med erfarna värdar och värdinnor som hälsar välkomna och registrerar deltagare så säkerställs kvalitén från första anblick.

kick-off/B2E EVENT

En kick-off är förmodligen ett av de mest effektiva sätten att samla sina anställda och skapa samhörighet och motivation inom företaget. 20 personer eller 300? Vi fixar ett härligt upplägg som garanterar många skratt! En rolig volleybollturnering, utmanande inomhusklättring, nervkittlande varmluftsballongåkning eller bara enkelt och skönt häng i en bar... Vi har otaliga idéer som vi gärna delar med oss av till er!

event/gruppresa utomlands

Isbjörnssafari på Svalbard eller La Liga match i Barcelona? Allt fler företag tar nu med sig sina anställda på incentiveresor eller belöningsresor utanför Sveriges gränser. Byt miljö helt och hållet och lär känna varandra på ett nytt sätt! Att blanda konferens med nya upplevelser ger garanterat en förhöjd energi i företaget. Vi hjälper er med allt ifrån val av destination och hotell till val av restauranger och aktiviteter på plats.