VÄLKOMMEN TILL HERMES GROUP

Er FULLSERVICEPARTNER FÖR MÖTEN,
EVENTS & GRUPPRESOR!


 

Hur skapar ni och behåller en stark företagskultur? Hur bygger ni nätverk och fortsätter attrahera lojala kunder? Vad innebär att vara engagerad på arbetsplatsen? Vi är övertygade om att svaret på dessa frågeställningar är att ständigt jobba med det vikigaste vi har; våra medarbetare, kunder och relationer.

När vi kopplar samman individer genom personliga och fysiska möten och upplevelser sker magiska ting. Hermes Group är en fullservice partner inom möten, events och gruppresor.  Vi existerar för att skapa enastående upplevelser åt våra kunder; för deras medarbetare och kunder, som stärker företagets strategi och framgång. 

 

Bli inspirerad av Salzburg och dess alpina möjligheter!

Se filmen när vår kollega Vianei fick möjlighet att resa till Salzburg och uppleva denna utmärkta konferensdestination.

SEGLA I kroatien - BLI INSPIRERad för ER NÄSTA FÖRETAGSRESA!
Se filmen från när vår kund PE Accounting upplevde skärgården och oförglömliga dagar i vackra Kroatien.


VÅRA affärsområden

Vårt nätverk av leverantörer kring flyg, hotell och aktivitetsbolag sträcker sig över hela världen. Vi hjälper således er med all research, bokning och genomförande av er gruppresa.

Läs mer om gruppresor>>

BESÖK OSS!

Vi sitter i vackra lokaler i Gamla Stan. Kom och besök oss på Munkbron 3, 111 28 i Stockholm

HERMES PÅ INSTAGRAM - FÖLJ OSS PÅ @HERMESGROUPSWEDEN

29

Nu är Entreprenörshubben igång! För hållbarhet och tillväxt! 🌱📈@grantthorntonsweden @foretagarna Välkommen till Strandvägen 4! #EntH #grantthornton #företagarna #hermesgroup #almedalen #almedalsveckan #madebyhermes

40

Vilken kväll det blev! ✨ Megadeals launch party! Stort tack till alla involverade och stort grattis till en fantastisk bok! @megadeals_advisory @davideldh @grandhotelstockholm @needs_decor_design #megadeals #megadealsadvisory #madebyhermes #hermesgroupsweden #eventstockholm #boklansering

23

Nu har vi gått Megadeals utbildningen! Vilket gäng! Vi kan varmt rekommendera @megadeals_advisory


Hermes Group är stolt stödföretag till Hand In Hand