Hermes Talangporträtt: My

Bland det viktigaste vi har på Hermes Group är våra medarbetare och talanger. Det är alla som jobbar med oss som göra hela skillnaden. Möt My, en av de talanger som började som värdinna men som nu också jobbar med våra scenproduktioner.
 
”Jag har jobbat som värdinna åt Hermes Group i flera år så det har blivit många olika typer av event. Företagsfester, galor, konferenser och som receptionist på våra kunders kontor.
 
För två år sen började jag jobba som scenvärdinna och det har utvecklats från att jag sedan dess varit med i scenteamet till att nu vara scenansvarig på flera event. Där får jag göra allt från att komma med kreativa förslag hur scenprogrammet ska se ut till att på plats se till att rätt person är på rätt plats, rätt tid med rätt mikrofon. Det är det roligaste för mig, att på eventen möta alla olika typer av människor och tillsammans med dem lyckas få ihop ett snyggt program från scenen med lagom mycket plats för den mänskliga faktorn.
 
Jag tycker de bästa eventen är när man låter dem som är med vara personliga - i de bästa versionerna av sig själva - och jag vill hjälpa dem nå dit!”
 
Förutom att vara en bra och pålitlig talang hos oss är My även en grym sångerska! Kontakta oss för mer information av våra talanger och hur de hjälper er med ert nästa event.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter