loading...

Planera nästa företagsresa till Central - eller Östeuropa!

Denna vecka har delar av Hermes Group varit på Europe Congress event MCE Central and Eastern Europe i Zagreb. Kongressen välkomnar deltagare från hela Europa som får möjlighet att inspireras, nätverka och lära sig mer om centrala och östra Europas mest fantastiska mötes och eventdestinationer.

 
Det känns som om allt är möjligt i en del av världen där man anstränger sig lite extra, där man vet precis vad ”go the extra mile” innebär.  Så varför inte lägga nästa konferens i Riga och uppleva en ny stad, kultur och mat till en billigare peng än Sverige som dessutom bara ligger en 60 min flygresa från Stockholm? Eller upplev Budva i Montenegro där James Bondfilmen Casino Royale spelades in, åka skidor och paddla kajak i Slovenien - i samma område som The Chronicles of Narnia filmades eller bo vid en av Adriatiska havets vackraste platser som strand staden Opatija eller ön Hvar i Kroatien som nästan får Franska Rivieran att blekna!
 
Denna ännu ganska outforskade del av Europa bjuder på spektakulär natur, historia, modern arkitektur, rik kultur, sensationellt eleganta hotell – allt till en kostnad som andra destinationer inte är i närheten av. Vi hjälper er med bokning av flyg, hotell och aktiviteter helt anpassade för er. Tillsammans tänker vi utanför boxen för er nästa företagsresa!

Kontakta Frida eller Vianei för mer information och spännande destinationer!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter