Hermes Talangporträtt: Madeleine

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång på Hermes Group. Träffa Madeleine, en av våra härliga värdinnor som har jobbat med oss  under 2017:
 
”Jag har varit med under två större event med Hermes Group, Tele2 IoT Talks och The Sales Conference med Prosales på Münchenbryggeriet. På The Sales Conference var jag med under både förberedelserna och sen på själva eventdagen och det var jättekul att få se resultatet! Det är alltid roligt att jobba på våra events då alla är lite extra peppade på dagen och alla är så fina i sina lila flugor! 
 
Jag jobbar också ofta på talanguppdrag på olika konferensanläggningar och i receptioner, vilket är väldigt lärorikt. Och så är det  kul att få möta så många olika människor och företag!”
 
Behöver ni en synnerligen kompetent och driven värdinna på kort eller långt uppdrag som dessutom är grym på att både hjula och laga mat, då är det Madeleine ni ska ha!

Kontakta vår Talent Manager Josefin för mer information om vår talanguthyrning. Vill du själv bli en Hermes Talent så är du även då väkommen att kontakta Josefin!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter