Vi söker två trevlIga hyresgäster!

Vi på Hermes Group sitter i topprenoverade kontorslokaler på Linnégatan 87B tillsammans med Bisfront AB och två andra mindre företag . Vi letar efter två trevliga hyresgäster som vill sitta med oss! INFLYTTNING FRÅN 1 APRIL
 
Om kontoret
Kontorsrummet är på ca 60 m2 och delas upp på 6 kontorsplatser (vi använder fyra själva), en loungedel för kreativa möten samt mötesbord för informella möten/kaffepauser. (4-5 platser). Kontoret har egen entré, eget kök samt nytt renoverat konferensrum som delas med två andra mindre företag. Även närhet till tre toaletter.

Om oss på Hermes Group
Vi är ett litet team på ca 4-6 personer som arbetar dagligen med möten och events inom och utanför Sverige. Kolla gärna runt på vår hemsida för lite inspiration på vad vi gör!  Vi är ett socialt team som drivs av gemenskap, entreprenörskap och passion för det vi gör. Vi gillar människor och jobbar aktivt för en positiv inverkan på människor.

Hyran 
Flexibelt kontrakt, löpande med 3 månaders uppsägning. Möblering, porslin, internet, skrivare,  och städning ingår. Hyran kommer att vara förmånlig då det viktigaste för oss är att det är någon vi gillar och är personer som passar vårt positiva och öppna affärsklimat. Ett plus är om det är någon entreprenör eller frilansare som har koppling till event och marknad. Vi ser positivt på synergier i form av affärsmöjligheter och samarbeten.
 
Känner du någon eller är ni på jakt efter nya kontorsplatser hör av er till mig! Antingen på anna.hermes@hermesgroup.se eller 0708-181753

Varma hälsningar
Anna Hermes, VD Hermes Group

loading...

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter