Anna Hermes, VD på Hermes Group:

- Vi är glada att för fjärde året i rad få äran att vara utvald Eventpartner och leverantör till Årets VD. Det är en självklarhet för oss att stödja VD skapet i Sveriges organisationer. Vi tror att vägen till hållbart ledarskap med motiverade medarbetare och kunder bygger på långsiktiga relationer och personliga möten i olika former.

Som eventpartner till Årets VD är vår ambition att tillsammans med Motivation.se att skapa ett forum där ledare möts och diskuterar viktiga och avgörande frågor kring hållbart ledarskap, men också jobba fram ett koncept där ledare träffar likasinnade, nätverkar, utbyter kunskap och erfarenheter samt bygger nya relationer.

Hermes Group är en fullservicepartner för möten, events och gruppresor som levererar insikter, fakta, verktyg och tjänster som hjälper till att arbeta strukturerat och framgångsrikt med möten och events inom och utanför Sverige. Vårt mål är att skapa affärsnyttiga upplevelser som inspirerar och förstärker långsiktiga relationer. Allt för att lyfta engagemanget och servicen till nästa nivå i organisationen.

Hög service är något vi sätter väldigt högt i både små och stora arrangemang. Vi strävar efter att alltid möta deltagarnas unika behov och önskemål kring eventet både innan, under och efter eventet. Har ni frågor så kan ni alltid vända er till service@hermesgroup.se. Besök också www.aretsvd.se. för mer info. Nomineringen till Årets VD är öppen till och med 30 september, vem vill du se ta emot priset den 9 november?

Vi ser fram emot att få inspireras och mötas på Årets VD 2015!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter