Destination: Los Angeles

Då har Frida på Hermes än en gång haft förmånen att få njuta av en underbar destination, Los Angeles. Läs mer nedan om denna mångsidiga, vackra och inspirerande stad!

Los Angeles är Kaliforniens största stad och regionen har omkring 14 miljoner invånare. I hela Los Angeles County får det plats 88 st småstäder eller stadsdelar och bland dem känns namn som Beverly Hills, West Hollywood och Santa Monica igen. I och med LA’s enorma storlek är detta en klassisk bilstad, vilket adderar till dess charm. Många delar av staden andas härligt, filmiskt 50 tal med klassiska byggnader som Roosevelt Hotel, Union Station och Hotel Beverly Hills (det hävdas att The Eagles Hotel California skrevs här). South Bay regionen erbjuder strand, bad och volleyboll medan Downtown LA är stadens självklara affärsdistrikt. Downtown är också hem åt Staples Center, LA Lakers och LA Clippers hemmaarena, och till Los Angeles Convention Center. Där pågår mässor och kongresser under hela året inom bland annat medicin, spel och bil-industrin.

Los Angeles med omnejd har en uppsjö av olika aktiviteter med allt från Universal Studios, Catalina Island, vackra stränder, en shoppingtur på Rodeo Drive, sightseeing till kändisarnas hem, surfing och några av världens största sportarrangemang och framför allt ger Lala Land en känsla av att allt kan hända och allt är möjligt! Detta gör denna fantastiska och mångsidiga stad till en given incentive destination. Och resan dit behöver inte vara så besvärlig, det går direktflyg mellan Stockholm och Los Angeles flera gånger i veckan.

Vi på Hermes Group hjälper er gärna att planera och utföra er resa till södra Kalifornien, kontakta oss så berättar vi gärna mer. Los Angeles ligger oss lite extra varmt om hjärtat! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter