Konferens i Dubai

Den 16-17 mars fick vår kollega Frida möjligheten att resa till Dubai för att utforska staden och dess oändliga möjligheter! Här följer hennes upplevelse av staden.

Dubai är unikt!

Emiraten erbjuder upplevelser utöver det vanliga, allt från palmformade öar till slalom inomhus. Allt i staden kännetecknas utav lyx och håller en mycket hög klass på hotell, nattliv, shopping och restauranger. Allt är extravagant. Inte konstigt att det är ett av de hetaste resmålen just nu!

I Dubai finns inga gränser! Den ena byggnaden överträffar den andra. Dem har bland annat världens högsta byggnad 828 meter höga Burj Khalifa, världens enda 7-stjärninga hotell The Burj Al Arab och till och med världens största guldring som du finner på guldmarknaden ”The Gold Souk”.

Dubai har även ett lockande klimat. Dagstemperaturen ligger runt +30 grader från december till mars, en perfekt tid att byta ut mörker i Sverige mot sol och värme. Men sol och värme är inte det enda som lockar med Dubai, det är även en häftig destination för konferenser, kongresser eller incentives. Det finns många olika alternativ för ett konferensupplägg med aktiviteter, som man sent kommer att glömma. Varför inte hålla ett litet möte eller en stor kongress i Dubai World Trade Center, åka på kamelsafari, ta en golfrunda, eller tillsammans njuta av en gourmet middag i den roterande 360 graders topprestaurangen Al Dawaar.

Om du söker efter ett spännande konferensupplägg för dina deltagare så välj Dubai! Det är en mycket spännande storstad med otroliga möjligheter. Här finns något för alla!

(På bilden till höger får Frida (i mitten) uppleva Beduinafton tillsammans med nya internationella kollegor.)

Det finns fantastiska möteslokaler i Sverige och runt om i världen som vi på Hermes Group mer än gärna vill förmedla till Er! Vi tillhandahåller en komplett tjänst där vi hjälper er med valet av destination, bokning av mötesanläggningar, hotell, transport och eventpersonal. Ni får tillgång till mötesanläggningar både inom Sverige och i världen som är noga utvalda och kvalificerade av oss och vår samarbetspartner Kuoni.

Tveka inte att höra av er!

Dubai i Bilder

loading...
Etiketter: konferensresa

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv