EVENT CASES 

Vi är stolta över alla projekt och våra fina samarbeten med kunder både inom och utanför Sveriges gränser. Här följer ett urval av våra referensprojekt!

EVENTS - KUNDEVENTS

Vi hjälper er att ta ert kundevent till  nästa nivå! Vi har ett fantastiskt nätverk av passande lokaler och talare och hjälper er med allt från idé, planering, sceninnehåll, utförande av hela eventet och eventpersonal på plats. Allt för att ni själva ska kunna fokusera på eventets viktigaste parameter, era kunder!

Lärargalan

IoT Talks

KUNDEVENT - SANDHAMN

The Sales Conference  & THE SALES AWARDS GALA

EVENTS - FÖRETAGSEVENTS & KICK-OFF

Kick-off, jul - eller sommarfest? Vi hjälper er att hitta rätt lokal, boka transporter, aktiviteter och bästa underhållningen för just er. Vi kan även hjälpa till att ansvara för upplägget på plats, medan ni fokuserar på medarbetare och organisation

Företagsfest - Köpenhamn

Företagsfest - Djurönäset

Kick-off - Grinda

Företagsfest - gamla riksarkivet

GRUPPRESOR

Vi besitter ett stort nätverk av leverantörer för allt från flyg och hotell till de bästa lokala aktivieterna på önskad destination. Vi skräddarsyr just ert upplägg med val av resmål, boende, mat , dryck och aktivieter, som passar er profil och budget bäst. Kontakta oss så hittar vi tillsammans bästa upplägget för er!

Gruppresa - Island

Gruppresa - Malta

Gruppresa - San Francisco

GRUPPRESA - KROATIEN