VÄLKOMMEN TILL HERMES GROUP

Er FULLSERVICEPARTNER FÖR MÖTEN,
EVENTS & GRUPPRESOR!


 

Reflekterar ni över vad det egentligen innebär att vara engagerad på arbetsplatsen? Hur skapar ni och behåller en stark företagskultur? Hur bygger ni nätverk och fortsätter attrahera lojala kunder?  Vi är övertygade om att svaret på dessa frågeställningar är att ständigt jobba med det vikigaste vi har; våra medarbetare och kunder.

När vi kopplar samman individer genom personliga och fysiska möten och upplevelser sker magiska ting. Hermes Group är en fullservice partner inom möten, events och gruppresor.  Vi existerar för att skapa enastående upplevelser åt våra kunder; för deras medarbetare och kunder, som stärker företagets strategi och framgång. 

Hermes group består av tre olika affärsområden:

Vårt nätverk av leverantörer kring flyg, hotell och aktivitetsbolag sträcker sig över hela världen. Vi hjälper således er med all research, bokning och genomförande av er gruppresa.

Läs mer om gruppresor>>

SEGLA I kroatien - BLI INSPIRERad för ER NÄSTA FÖRETAGSRESA!
Se filmen från när vår kund PE Accounting upplevde skärgården och oförglömliga dagar i vackra Kroatien.

epic games international - kundevent

gruppresa: san francisco

BESÖK OSS!

Vi sitter i vackra lokaler i Gamla Stan. Kom och besök oss på Munkbron 3, 111 28 i Stockholm

HERMES PÅ INSTAGRAM - FÖLJ OSS PÅ @HERMESGROUPSWEDEN

23

Idag har vi avslutat en grupp i San Sebastian, en annan pärla i norra Spanien 🇪🇸. Staden är unik för sin matkultur och sina stränder som erbjuder härliga surfmöjligheter 🏄🏻‍♂️☀️#sansebastian #spanien #grouptravel #upplevelse #teamspirit #hermesgroup

24

Sitges är en liten pärla söder om Barcelona som är perfekt för teamet som vill komma bort från storstadsmyllret och njuta av lugnare gränder, fina stränder, vingårdar och dess familjära stämning 🇪🇸🍷 Hyr en villa med all inklusive upp till 40 personer och bygg teamet mot en ny ljus framtid! #inspirationbyhermes #sitges #spain #hermesgroup #grouptravel #event #teamspirit

31

Måndagsmötet i full gång👌🎯📈 #hermesgroup #eventstockholm #hermestalents